..............Ikonka na zdroj →

.......|| Slovný Twilight || REKLAMY || SB || Chceš SB? ||


Květen 2009

8.design

30. května 2009 v 10:34 | Lady_CulleN |  Designy
Je tu ďalšíí design. Je taký farebný :D Robila som hoa si pred týždňom a rozhodla som sa ho teraz dať. Dúfam, že sa vám páči.

Náhlad ↓↓



Žhavé novinky k New Moon

28. května 2009 v 10:17 | Lady_CulleN |  Twilight - Info
Ačkoli Nikki Reed ani ostatní členy Cullenovy rodiny ve filmu New Moon tolik neuvidíte, když se na podzim dostane do kin, Nikki strávila na natáčení dost času na to, aby věděla, že fanoušci budou nadšení, až to letos uvidí v kinech.
"Cullenovi v té knize tolik nejsou a lidi ve studiu se snažili být věrní knihám" řekla Nikki MTV News. "
Trochu jsem byla překvapená několika scénami, které jsem viděla. Myslím, že budou skvělé. A film jako celek bude ohromný a režisér Chris Weitz odvádí úžasnou práci."
↓↓



Ed ked sa chce odhaliť.--

27. května 2009 v 21:05 | Rose |  Gallery - Jednotlivo
objavili sa super fotešky Roba ked sa bude chcieť odhlaiť aby ho Volutrri mohli "zneškodniť"

Ouuuuuu je na spapanie xD


Animačky

27. května 2009 v 21:03 | Rose_CUllen |  Gallery - Animacie

Preview of Image - Code is Located Below


New Moon posters

27. května 2009 v 20:55 | Rose_Cullen |  Gallery - Jednotlivo


12 do tucta xD

27. května 2009 v 20:49 | ROse |  FUN - texty atd
Vo filme 12 do tucta ktorý ide zajtra(28.5) o 20:00 na jojke hrá aj náš feši Jake xD
Kto bude pozerááť ? :D
x)

Christopher Heyerdahl

26. května 2009 v 16:29 | Lady_CulleN |  Twilight - Info
Celé jméno: Christopher Heyerdahl
Datum narození: ??
Místo narození: Britiská Kolumbie, Kanada

Filmografie (22):
1994 - Mahárádžova dcera; role: Walt
1994 - Highlander 3; role: Ponytail
1997 - Škola malého stromu; role: Pine Billy
1997 - Top Secret; role: Hettinger
1997 - Habitat - Znovuzrození ráje; role: Eric Thornton
1997 - Hemoglobin; dabing: vypravěč
1997 - Affliction; role: Frankie Lacoy
1999 - Requiem for Murder; role: Det. Lou Heinz
1999 - Babel; role: Preficator
2000 - Norimberk; role: Ernst Kaltenbrunner
2000 - Sama v temnotě; role: Lewis Gills
2000 - Hodina duchů; role: Thad Stiles
2001 - Mladý Superman; role: Zor-El
2004 - Riddick: Kronika temna; role: Helion Politico
2004 - Stargate: Atlantis; role: Halling
2004 - Královská nemocnice; role: Reverend Jimmy Criss
2004 - Catwoman; role: Rocker
2004 - Blade: Trinity; role: Caulder
2007 - Killer Wave; role: Stanley Schiff
2008 - Sanctuary: Sanctuary for All: Part 1; role: John Druitt
2008 - Sanctuary; role: John Druitt
2009 - Nový Měsíc; role: Marcus




Montepulciana natáčanie Volturri častí.. :D

25. května 2009 v 20:57 | Rose |  Sága - Now
Komparziti už začali skúsať, všetci sú oblečený v červenom, produkcia im výslovne zakázala niečo povedať inak by prišli o svoje miesto vo filme. Zajtra by mal Robert natáčat scény v súvislosti s Edwardovým zúfalstvo ešte pred verditkom Volturiových.
Perex



Fan posteri.. :D

25. května 2009 v 20:47 | Rose |  Gallery - Jednotlivo
Uuuuuuuu Edíík :D

Fokty z New Moon

25. května 2009 v 20:44 | Rose |  Sága - Now
free image host -free image host -free image host
objawili sa dáke obrázočky s New Moon... možno ste ich uš videli ae AJ TAQ:. :D

Troubles........

25. května 2009 v 17:13 | Edie Cullen Team
No takže určo ste si všimli že máme velke okno že ""TENTO BLOG PORUSUJE PRAVIDLA ""
takže asi tolko k tomu,, ide o to že niektoré alé blbé dievčatá (asi sa nudia)
tak nás bonzli že kladneme cudzie autorské práva,, !! UPLNE ZE HOVADINA
tá fotka teda obrázok bol do sútaze ako sutaziaci obrazok takže vlastne my nič nekradneme.,
a asi sa nahnevali že ich nechcu počuvat všeci krtorí by "mali" takže ak nám zmažú blog tak koli trapnym krawám.. !!

Diki za pozornost :)

Váš Edie_CulleN Team

Navstevnost za minuly tyzden (18.5. 2009 - 24.5. 2009)

25. května 2009 v 14:20 | Edie Cullen Team |  We a blog - Návštevnosť
Navstevnost za minuly tyzden (18.5. 2009 - 24.5. 2009)
Pondelok: 110
Utorok: 178
Streda: 166
Stvrtok: 112
Piatok: 104
Sobota: 117
Nedela: 113

Celkom: 900